×
Home>Over ons

Van der Putten ChateauVloeren

Wij zijn een familiebedrijf met passie voor hout, uit toeval ontstaan, inmiddels met een bewuste blik op de lange termijn.

Ruim 30 jaar geleden begon Martien van der Putten, hij werkte naast zijn dagelijkse baan immers graag met hout. Zonder bewuste plannen nam de houtbewerking de overhand ten opzichte van zijn dagelijkse baan. Het bedrijfje ontstond en groeide uit.

Inmiddels 'kennen wij het klappen van de zweep', werken wij met vaste leveranciers, monteurs en leveren wij in heel Nederland, België met af en toe uitschieters in andere landen binnen Europa.

Een degelijke kwaliteit, eigentijdse en tijdloze kleuren en vakmanschap blijven essentieel voor ons product. Daar wij voorheen met name exclusieve houten vloeren aanboden is ons assortiment ruimschoots uitgebreid met ook beter betaalbare houten vloeren en parket. Wij zijn immers van mening dat iedereen een ChateauVloer in huis zou moeten kunnen hebben.

Wij komen graag met u in contact, bij voorkeur in onze showroom in Lieshout (bij Eindhoven en Helmond) waar wij onze passie het beste met u kunnen delen en ons best doen ieder in een 'Brabants gemoedelijke' en familiaire sfeer te ontvangen.

Top